Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ.ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 1-0


Εκδρομη στην Αθηνα για τον τελικο κυπελου αναμεσα στον Παναθηναικο και Αρη.
Ηταν η μεγαλυτερη μετακινηση οπαδων στην Ελλαδα που εγινε ποτε.
Περιπου 25.000 αρειανοι κατεβηκαμε με την προσδοκια ενος τιτλου υστερα απο 40 χρονια..Με καθε μεσο οι εκδρομεις ξεκινησαν απο τη Θεσσαλονικη και οχι μονο για το ΟΑΚΑ.Ενα ατελειωτο καραβανι απο 300 λεωφορεια και ατελειωτα αυτοκινητα.

Το παρον εδωσαν και φιλαθλοι του Αρη απο το χωριο μου.

3 πουλμαν απο την Πολωνια απο το super3 Βαρσοβιας.




Η τρελοπαρεα στο ΟΑΚΑ
Φοβερη ατμοσφαιρα





Δυστυχως το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο για τις χιλιαδες των οπαδων.Δε στενοχωρεθηκα τοσο για την απωλεια του κυπελου οσο για την προσδοκια και την αισιοδοξια του κοσμου μετα την μεγαλη μετακινηση.Τα συγχαρητηρια μου στον Παναθηναικο για την κατακτηση του νταμπλ,απεδειξε οτι φετος ηταν η καλυτερη ομαδα.Η επιστροφη ηταν ενα μαρτυριο μετα την πικρα της απωλειας,κανεις δεν ειχε διαθεση για κουβεντα .Του χρονου με τη βοηθεια του κοσμου ελπιζω να ειμαστε ακομη πιο δυνατοι.Για την αναλυση του αγωνα και οχι μονο επισκευτειτε το http://kanthar0s.blogspot.com/ και απο το http://animationaris.blogspot.com/





8 σχόλια:

VAD είπε...

Δεν πειράζει,Φόρη,δώσαμε λίγη χαρά στους παοκτσήδες,λίγο τόχεις;:)))

Καλή εβδομάδα...

markos aliprantis είπε...

Φόρη είδα όλο τον αγώνα(σπάνιο για μένα).Ύπήρχαν και από τις δυό μεριές ευκαιρίες για γκόλ αλλά πήγαν χαμένες.Μάλλον κέρδισε ο πιό τυχερός.

KANTHAR0S είπε...

Αγαπητέ Φόρη οι στιγμές στην κερκίδα ήταν φοβερές! Ο παλμός ήταν άπαιχτος και το μάτι μας γυάλιζε. Φαίνεται κι από τις όμορφες φωτογραφίες που τράβηξες.

Δυστυχώς όμως οι (περισσότεροι) παίχτες μας δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Καταγράφουμε άλλη μια πίκρα, αλλά είμαστε μαθημένοι από αυτές και δεν τα παρατάμε!

evangelos naxios είπε...

Ομολογω οτι ηθελα το κυπελο στην Μακεδονια,αλλα οσο σκεφτομουν οτι ο αγαπητος μου Φορης ειναι Αρη..αναρα και μπορει να εχει παει εκει τοσο πιο πολυ στεναχωριομουν,παντως δεν μου αρεσε ο Παναθηναικος,ηταν τυχερος ενω ο Αρης ατυχος.....ευχομαι του χρονου καλυτερα!

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ, βλέποντας και ξαναβλέποντας τις φωτογραφίες με πιάνει το παράπονο, φυσάω και ξεφυσάω δεν είναι δυνατόν να κατεβάσαμε τόσο κόσμο και να χάσαμε το κύπελλο....Μου φαίνεται σαν ψέμα ρε γαμώτο...Αμαρτία...
Όπως και να έχει ΑΡΗ πάλι εκεί στο γήπεδο θα είμαστε να φωνάζουμε για σένα....Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου την ανατριχίλα που ενοιωσα όταν μπήκα μέσα στο ΟΑΚΑ και είδα τον κόσμο να αφήνει το λαρύγγια του και τις κερκίδες κυριολεκτικά να σείονται. τους Παναθηναϊκούς να μας βγάζουν φωτογραφίες και να μας κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα..Μόνη διέξοδος για μένα η Λέσχη...για να έρθουν παίκτες με @@...

Πορτιάτης είπε...

Γειά σου Φόρη!
Σε γνωρίζω μέσα από τα αδέρφια Animation και Kanthar0 και πολλές φορές ταυτίστηκα με αυτά που λες!

Κι αυτή τη φορά μίλησες στην καρδιά μου όσον αφορά τη "γλυκιά μας αγάπη" τον ΑΡΗ ! Όπως τα λες: Ψηλά το κεφάλι! Οι Αρειανοί είμαστε φύση και θέση αισιόδοξοι. Η συνέχεια ακόμα καλύτερη! :))

Και να συμφωνήσω με τον Animation: μόνη διέξοδος για το αύριο η Λέσχη μας!

kkokinos είπε...

ΦΟΡΗ χρονια πολλα για αυριο!!!πολυχρονος με υγεια και πολλες χαρες!!!!!

Exagono είπε...

Κωστα ευχαριστω για τις ευχες.
Νασαι και συ γερος και δυνατος.